Silifke Taşucu Turaç Anaokulu
TAŞUCU MAH. 57_1 SK. TURAÇ ANAOKULU BLOK NO: 15 SİLİFKE / MERSİN

VİZYON

Atatürk, vatan, Millet, Bayrak, Aile ve İnsan sevgisini benimseyen, çevresi ile iyi iletişim kurabilen,çağdaş düşünen hak ve sorumluluklarını bilen, kültürel çeşitlilikler içerisinde hoşgörülü bireyler yetiştirmek,çocukları ilköğretime hazırlamak ve dünya standartlarında bir eğitim sunmaktır.

MİSYON

Çocukların; bedensel, bilişsel, duygusal,sosyal dil ve hareket gelişimlerine yönelik eğitim ortamları hazırlamak, Eğitim etkinlikleri düzenlenirken; çocukların yaşları gelişim özellikleri, öğrenme hızları, ilgileri, gereksinimleri ile okulun ve çevrenin imkanlarını dikkate almak, Çocukların; uyku beslenme, öz bakım becerileri ile doğru ve sağlıklı temel alışkanlıklar kazanmalarının yanında doğa sevgisiyle çevreye duyarlı olmalarını sağlamak, Eğitim etkinliklerini; çocukların, sevgi saygı işbirliği içinde katılımcılık, sorumluluk, yardımlaşma ve paylaşma duygularını geliştirici nitelikte hazırlamak, Çocukların; kendilerini ifade ederken Türkçe´yi doğru ve güzel konuşmalarında etkili olmak, Eğitim programı hazırlanırken; ailelerin ve içinde bulunulan çevrenin özellilerini dikkate almak, Çocukların gelişimlerini ve okul öncesi programını düzenli olarak değerlendirmektir.

Öğretim Şekli :normal öğretim

normal öğretim

kalorifer

İlçeye 11km ve ile 110km uzaklıktadır.

Taşucu Mahallesi